Αεριωθούμενη ακεραιότητα εκτύπωσης, ασφάλεια σημαδιών-Κερδίστε το μέλλον

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτόματη συμπλήρωση μηχάνημα

Πλήρως αυτόματη μηχανή πλήρωσης για το φρέσκο ποτό 4000 μπουκάλια/ώρα χυμού 500 μιλ.

Πλήρως αυτόματη μηχανή πλήρωσης για το φρέσκο ποτό 4000 μπουκάλια/ώρα χυμού 500 μιλ.

Fully Automatic Filling Machine For Fresh Juice Beverage 4000 Bottles / Hour 500 ML

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
Μάρκα: Yinma
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Αυτόματη συμπλήρωση μηχάνημα

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: απολυμαμένη ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 μονάδες ανά μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ Ταχύτητα: 4000 μπουκάλια/ώρα
εφαρμογή: Φρέσκο ποτό χυμού

Πλήρως αυτόματη μηχανή πλήρωσης για το φρέσκο ποτό 4000 μπουκάλια/ώρα χυμού 500 μιλ.

 

Λεπτομερής περιγραφή προϊόντων
 
  Όνομα συσκευών πρότυπο Ποσότητα
1 Μηχανή επιλογής κυλίνδρων Gxj-2 Ένας
2 κάνοντας σερφ πλυντήριο φρούτων τύπων Gxj-2 Ένας
3 συντετριμμένη juicer μονάδα Pzj-2,5 Ένας
4 δεξαμενή προσωρινής αποθήκευσης 500L Ένας
5 αντλία ποτών WSB3-15 Ένας
6 δομένος φίλτρο XSK1000-1S Ένας
 
Μηχανή επιλογής κυλίνδρων
 

Δομή εξοπλισμού και αρχή εργασίας: Ο εξοπλισμός εισάγει τη μηχανή από την ταΐζοντας χοάνη από το μεταβιβάζοντας κύλινδρο, το πλαίσιο, το μέρος μετάδοσης, τον κολπίσκο και τη χοάνη εξόδου, κ.λπ.

Στο πλαίσιο της δράσης της βαρύτητας, την πρώτη ύλη τοποθετούνται οριζόντια στην επιφάνεια του κυλίνδρου. Δεδομένου ότι ο κύλινδρος είναι σε επαφή με τη μη μεταλλική διαδρομή κατωτέρω, ο κύλινδρος περιστρέφεται στην ίδια κατεύθυνση περιστρεφόμενος (οριζόντια μετακίνηση). Μετά από συνεχώς να περιστραφεί και να κινηθεί προς την κατεύθυνση απαλλαγής προς την επόμενη διαδικασία, ο χειριστής μπορεί να ανιχνεύσει τα αναρμόδια φρούτα και λαχανικά για να διατηρήσει την ποιότητα του προϊόντος

 

κάνοντας σερφ πλυντήριο φρούτων τύπων

 

 

Η συσκευή είναι κατάλληλη για τις πρώτες ύλες των φρούτων και λαχανικών

Αρχή εργασίας: Η μηχανή αποτελείται από διάφορα μέρη όπως το ράφι, η δεξαμενή νερού, ο ανεμιστήρας (αντλία), ο ανελκυστήρας, η κυκλοφορώντας ξεπλένοντας αντλία, το μέρος μετάδοσης, κ.λπ.

Λόγω της παρουσίας αέρα (πίεση) στο νερό, τα φρούτα και λαχανικά πέφτονται σθεναρά και ανακατώνονται στο νερό. Το νερό πλύσης διατηρείται σταθερή ατμοσφαιρική πίεση από την κυκλοφορώντας ξεπλένοντας αντλία στο ακροφύσιο κολπίσκων, και η κατεύθυνση του ακροφυσίου είναι διευθετήσιμη, και το υψηλό νερό - που ψεκάζεται από το ακροφύσιο μπορεί είμαι ξέβγαλμα πάλι και κλίση προς την κατεύθυνση εξόδων. Η έξοδος είναι εξοπλισμένη με έναν ανελκυστήρα, η ταχύτητα του ανελκυστήρα είναι διευθετήσιμη (ρυθμίστε την ταχύτητα του ανελκυστήρα στην απαραίτητη ικανότητα παραγωγής), και τα πλυμένα φρούτα και λαχανικά στέλνονται στην επόμενη διαδικασία

 

συντετριμμένη juicer μονάδα

 

Αυτόματα ολοκληρώστε τις διαδικασίες συντριβής, και αποχωρισμού σκουριάς

Αυτή η μηχανή είναι κυρίως κατάλληλη για τη συντριβή και των διάφορων μούρων, pome των φρούτων και των διάφορων λαχανικών, όπως: ντομάτες, ανανάδες, μήλα, πορτοκάλια, πιπέρια, σπανάκι,

Πιπερόριζα και άλλη φυτική συντριβή

Δομή: Ο εξοπλισμός αποτελείται κυρίως από τη συντετριμμένη συσκευή στην ταΐζοντας χοάνη, το μπροστινό κάθισμα υποστήριξης, τη σπείρα, το φίλτρο καθαρές, τον κάτοχο χυμού, την οπίσθια υποστήριξη, και τη δεξαμενή απαλλαγής σκουριάς.

Η σύνθεση των μερών, το αριστερό τέλος του σπειροειδούς κύριου άξονα υποστηρίζεται στην κατοικία ρουλεμάν ροής, το σωστό τέλος υποστηρίζεται στο κάθισμα ρουλεμάν άξονων χεριών, και η μηχανή οδηγείται από ένα ζευγάρι των βιδών κίνησης β-ζωνών

Αρχή εργασίας: Το κύριο συστατικό του εξοπλισμού είναι η εγκατάσταση της συντετριμμένης συσκευής στην ταΐζοντας χοάνη. Υπάρχει ένα πετώντας μαχαίρι στο στροφέα. Το πετώντας μαχαίρι καθορίζεται γύρω από τον άξονά του.

Το χάσμα κατώτατων μαχαιριών περιστρέφεται, έτσι ώστε τα φρούτα και λαχανικά είναι σπασμένα σε 3-10 χιλ., άμεσα στο σπειροειδές σύστημα εξαγωγής χυμού. Το κύριο συστατικό του σπειροειδούς χυμού αποτελείται από μια σπείρα. Η σπειροειδής διάμετρος της σπείρας αυξάνεται βαθμιαία κατά μήκος της κατεύθυνσης της εξόδου σκουριάς και των μειώσεων πισσών βαθμιαία. Όταν το υλικό προωθείται σπειρωειδώς, ο όγκος της σπειροειδούς κοιλότητας μειώνεται για να διαμορφώσει έναν Τύπο του υλικού. Η κατεύθυνση της περιστροφής του σπειροειδούς κύριου άξονα αντιμετωπίζεται από τη χοάνη τροφών προς το αυλάκι σκουριάς σε μια δεξιόστροφη κατεύθυνση. Η πρώτη ύλη προστίθεται στη χοάνη τροφών, που πιέζονται κάτω από την πρόοδο της σπείρας, και τις πιεσμένες ροές χυμού μέσω του φίλτρου στο κατώτατο σημείο του juicer, και τα απόβλητα απαλλάσσονται μέσω του δακτυλιοειδούς χάσματος που διαμορφώνεται μεταξύ της σπείρας και της εκλεπτυμένης μερίδας του κανονισμού πίεσης. Η μετακίνηση του ρυθμίζοντας κεφαλιού πίεσης στην αξονική κατεύθυνση μπορεί να ρυθμίσει το μέγεθος του χάσματος. Για δεξιόστροφα (κατά στροφή του handwheel φέροντος καθίσματος από το αυλάκι τρυπήματος του εξοπλισμού στο τέλος χοανών σίτισης, ρυθμίζοντας το κεφάλι πίεσης γυρίζουν στο αριστερό, το χάσμα μειώνεται, και το χάσμα διευρύνεται.) Το μέγεθος του χάσματος αλλάζουν, δηλ., η σκουριά ρυθμίζεται. Η αντίσταση μπορεί να αλλάξει το ποσοστό σκουριάς, αλλά εάν το χάσμα είναι πάρα πολύ μικρό, κάτω από την ισχυρή εξώθηση, μερικά από τα μόρια σκουριάς θα εξωθηθούν μέσω του φίλτρου μαζί με το χυμό. Αν και ο χυμός αυξάνεται, η ποιότητα του χυμού είναι σχετικά μειωμένη. Το μέγεθος πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις διαδικασίας του χρήστη

 

δεξαμενή προσωρινής αποθήκευσης

 

 

Η δεξαμενή είναι ένας τετραγωνικός ή στρογγυλός single-layer, κάθετος ανοικτός υγειονομικός καθαρός εξοπλισμός εμπορευματοκιβωτίων, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά στο φαρμακευτικό είδος, τη βιομηχανική, τα τρόφιμα, το ποτό και άλλες βιομηχανίες.

Η ενδιάμεση προσωρινή αποθηκεύοντας συσκευή χρησιμοποιείται, και η δομή σακακιών, συντήρησης θερμότητας και ανακατώματος μπορεί να προστεθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας

 

αντλία ποτών

 

_αυτός είμαι χρησιμοποιώ να μετα:φέρω γάλα χυμός, σόγια γάλα, χυμός ποτό και παρόμοιος υγρός τρόφιμο. _αυτός έχω απλός δομή, σταθερός λειτουργία, ικανοποιητικός ανελκυστήρας, ασφαλής και αξιόπιστος.

Όμορφη εμφάνιση, εύχρηστη, κ.λπ.

Δομική σύνθεση: αποτελούμαι από τη μεγάλη μηχανή, το σώμα αντλιών ανοξείδωτου, το τρίποδο σωλήνων χάλυβα, κ.λπ.

Το μέρος υπερχείλισης αντλιών αποτελείται από το ανοξείδωτο.

 

δομένος φίλτρο

 

Κατάλληλος για τη διαλογή και την υγρή διήθηση των κονιοποιημένων και κοκκοποιημένων υλικών στις διάφορες βιομηχανίες

Αρχή εργασίας: Αυτή η μηχανή χρησιμοποιεί το βαρύ σφυρί (θιγμένο βάρος) που εγκαθίσταται στις ανώτερες και χαμηλότερες πλευρές του άξονα μηχανών για να μετατρέψει την περιστροφική κίνηση της μηχανής οριζόντιος και κάθετος.

Η κεκλιμένη τρισδιάστατη μετακίνηση, και έπειτα η μετακίνηση διαβιβάζονται στην επιφάνεια οθόνης, έτσι ώστε το υλικό επεκτείνεται και involute στην επιφάνεια οθόνης. Η δομένος οθόνη έχει τα πλεονεκτήματα της μακριάς διαδρομής του υλικού τρεξίματος και του υψηλού ποσοστού χρησιμοποίησης επιφάνειας οθόνης. Η ρύθμιση της γωνίας φάσης των ανώτερων και χαμηλότερων ορίων του σφυριού μπορεί να αλλάξει τη διαδρομή μετακίνησης του υλικού στην επιφάνεια οθόνης. Το υλικό μπορεί να κοσκινιστεί λεπτά και η πιθανότητα κοσκινισμένος. Βαθμολογημένος.

Το μέρος επαφών του εξοπλισμού με το υλικό αποτελείται από το λάστιχο βαθμού ανοξείδωτου και τροφίμων, και η σφραγίδα είναι λάστιχο βαθμού τροφίμων.

 

Χτίσιμο ομάδας Yinma:

 

Co. λογότυπων της Σαγκάη Yinma, ΕΠΕ (στο παρελθόν: Η Co., το ΕΠΕ τεχνολογίας λογότυπων της Σαγκάη Yinma), από την καθιέρωσή της, έχουν προσελκύσει συνεχώς τα ταλέντα μέσω των κινήτρων δικαιοσύνης και άλλων πολιτικών. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει περισσότερους από 100 υπαλλήλους, που περιλαμβάνουν περισσότερα από 20 διοικητικά προσωπικά και 16 ομάδες Ε&Α. _συγχρόνως, αυτός συνεργάζομαι με Donghua πανεπιστήμιο και Σαγκάη πανεπιστήμιο, και υιοθετώ καθηγητής Πανεπιστημίου ως τεχνικός σύμβουλος.

 

Η ομάδα μας οδηγείται από το CEO Baodong Shen και τον τεχνικό διευθυντή Hua Li και αποτελείται από τους κλάδους της Σαγκάη, Hefei και Changzhou.

 

Υπηρεσία

Το Yinma παρέχει μια ενός έτους ελεύθερη υπηρεσία εξουσιοδότησης και διάρκειας ζωής για ολόκληρο τη μηχανή ή το πρόγραμμα του εκτυπωτή Inkjet, του συστήματος ανιχνευσιμότητας και άλλων προϊόντων.

 

1. Για τα προϊόντα που εφαρμόζουν την εσωτερική τιμή αγοράς (ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ), η επιχείρηση Yinma είναι μόνο αρμόδια για την εσωτερική παράδοση, την εγκατάσταση και την ανάθεση, την κατάρτιση, κ.λπ. Για τον εξοπλισμό κωδικοποίησης Inkjet, τον εξοπλισμό λέιζερ, κ.λπ. χρησιμοποιούμενους στο εξωτερικό, Yinma θα παράσχει τις τηλεφωνικές οδηγίες. Τα εξαρτήματα μπορούν να απολαύσουν τις τιμές στην εσωτερική αγορά, αλλά το φορτίο είναι self-care.
2. Για τον άμεσος-εξάγοντα εξοπλισμό κωδικοποίησης, οι υπηρεσίες yinma θα εφαρμοστούν σύμφωνα με τους όρους της υπηρεσίας που συμφωνούνται και από τα δύο κόμματα.
3. Εάν οι ξένοι πελάτες χρειάζονται, Yinma μπορεί να παρέχει τις υπερπόντιες υπηρεσίες. Η αμοιβή είναι: Δολ ΗΠΑ 150/day + αμοιβή μεταφορών + έξοδα ταξιδιού.
4. Τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συντήρηση εξοπλισμού θα χρεωθούν σύμφωνα με τα εσωτερικά πρότυπα συντήρησης.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Yinma Marking Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Haozhou Zhang

Τηλ.:: +8618817828749

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Μικρός εκτυπωτής Inkjet χαρακτήρα

0-5 μικρός εκτυπωτής Inkjet χαρακτήρα υψηλής ταχύτητας M/S με το μακρινό έλεγχο υπολογιστών

εκτυπωτής Inkjet χαρακτήρα 15mm μικρός/άσπρος εκτυπωτής Inkjet χρωστικών ουσιών για το κεραμίδι χάλυβα χρώματος

Πολυ εκτυπωτής Inkjet γλωσσικών αυγών, batch και εκτυπωτής Inkjet κωδικοποίησης ημερομηνίας

Φορητός εκτυπωτής Inkjet

Πολυ εκτυπωτής γλωσσικού φορητός Inkjet, εκτυπωτής TIJ Inkjet για το μέταλλο/πλαστικό

UV ιάσιμος εκτυπωτής Inkjet υψηλής ανάλυσης/το πολυ -πολυ-nozzels /Dynamic QR και κώδικας batch

Υψηλός εκτυπωτής Inkjet καθορισμού φορητός 360 βαθμός που τυπώνει ym-170d-54

Εκτυπωτής Inkjet υψηλού ψηφίσματος

Υψηλός εκτυπωτής DOD Inkjet καθορισμού για το PPE ενιαίο ακροφύσιο 1 - 12.7mm ή περισσότεροι για την επιλογή

Εκτυπωτής Inkjet υψηλής ανάλυσης αύξοντος αριθμού/αεριωθούμενη μηχανή εκτύπωσης χεριών

UV θεραπεία στιγμής εκτυπωτών Inkjet υψηλής ανάλυσης μελανιού/ισχυρή προσκόλληση με το ακροφύσιο 70mm

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μικρός εκτυπωτής Inkjet χαρακτήρα προμηθευτής. © 2018 - 2020 industrial-inkjetprinter.com. All Rights Reserved.