Αεριωθούμενη ακεραιότητα εκτύπωσης, ασφάλεια σημαδιών-Κερδίστε το μέλλον

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦορητός εκτυπωτής Inkjet

QR φορητό λογότυπο Editable κωδικοποιητών Inkjet κώδικα/μικρός φορητός εκτυπωτής ISO9001 Inkjet που περνούν

QR φορητό λογότυπο Editable κωδικοποιητών Inkjet κώδικα/μικρός φορητός εκτυπωτής ISO9001 Inkjet που περνούν

  • QR Code Handheld Inkjet Coder Editable Logo / Small Portable Inkjet Printer ISO9001 Passed
  • QR Code Handheld Inkjet Coder Editable Logo / Small Portable Inkjet Printer ISO9001 Passed
 • QR Code Handheld Inkjet Coder Editable Logo / Small Portable Inkjet Printer ISO9001 Passed

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
  Μάρκα: Yinma
  Πιστοποίηση: ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: Ym-H138

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο/υποκαπνισμός ξύλινοι/ξύλινοι
  Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες λέξης
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Γραμμές τυπωμένων υλών: μπορέστε να τυπώσετε 2 αγγλικές επιστολές γραμμών 1 κινεζικός χαρακτήρας γραμμών Περίοδος Εγγύησης: 1 έτος
  Κατεύθυνση εκτύπωσης: Μπορείτε να τυπώσετε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση Περιεκτικότητα σε τυπωμένες ύλες: Κινεζικά, αγγλικά, αριθμός μερών, ημερομηνία, κώδικας QR, ΛΟΓΌΤΥΠΟ
  Κώδικας: Κώδικας φραγμών και κώδικας QR Εικόνα: Λογότυπο Editable, ΛΟΓΟΤΥΠΟ λογότυπων ή μερικές άλλες εθνικές ειδικές πηγές κειμένων

  Πολυσύνθετο ευφυές εγχειρίδιο λειτουργίας εκτυπωτών Inkjet

   

  Μετρώντας λειτουργία:

   

  Αριθμός τυπωμένων υλών: Χρησιμοποιημένος για να ρυθμίσει το συνολικό αριθμό των τυπωμένων υλών που επιδεικνύεται στις κύριες επιλογές.

   

  Κουμπί κλεισίματος:

   

  Κλείσιμο (εκτύπωση» → η «στάσεων κλείνει έπειτα το διακόπτη δύναμης).

   

   

  Ένα, μπότα: πιέστε το κουμπί δύναμης που ανοίγει, αυτή τη στιγμή η οθόνη θα επιδείξει μια οθόνη μποτών όπως φαίνεται κατωτέρω, το σύστημα αρχίζει, παρακαλώ περιμένετε 10 δευτερόλεπτα για να εισαγάγετε τις κύριες επιλογές συστημάτων.

   

  Δύο, όταν είναι το σύστημα εκτύπωσης στις κύριες επιλογές (όπως φαίνεται κατωτέρω):

   

  QR φορητό λογότυπο Editable κωδικοποιητών Inkjet κώδικα/μικρός φορητός εκτυπωτής ISO9001 Inkjet που περνούν

   

  Εκδώστε το τυπωμένο κείμενο:

   

  • Χτυπήστε «Edit» → «χτυπά το κείμενο» → «εισαγμένο» → «πληκτρολόγιο/γραφή», εισάγει το κείμενο για να είναι τυπωμένο → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «τυπωμένη ύλη» → «τυπωμένη ύλη». Εάν πρέπει να εκδώσετε 2 γραμμές, επαναλάβετε τα ανωτέρω βήματα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πηγή, μέγεθος πηγών, και χωρίζοντας κατά διαστήματα σύμφωνα με την πηγή και να ταξινομήσει θέλετε να τυπώσετε. Κινήστε τις πληροφορίες προς ανώτερος και μέσος του μαύρου κενού, και μην υπερβείτε τη μαύρη περιοχή σειράς, διαφορετικά δεν θα τυπώσουν. (Σημείωση: οι πηγές μητρών σημείων μπορούν να εκδώσουν τα αγγλικά και τους αριθμούς και τις κοινές πηγές).

   

  • Εάν έχετε σώσει το δίσκο του U, πρέπει να φορτώσετε την κινητή συσκευή για να τυπώσετε το αρχείο, παρακαλώ να παρεμβάλετε το δίσκο του U στην μπότα και να επιλέξετε το κινητό αρχείο συσκευών - το όνομα) → «ΕΝΤΆΞΕΙ» (αναμονή για 3 δευτερόλεπτα) → χτυπά «την τυπωμένη ύλη» → «τυπωμένη ύλη» (αλλαγή κουμπιών έναρξης) για να σταματήσει που τυπώνει), είναι αυστηρά απαγορευμένο για να αφαιρέσει την κασέτα μελανιού κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης.

   

  Βάση δεδομένων: Σε απευθείας σύνδεση διαβουλεύσεις εξυπηρέτησης πελατών επαφών.

   

  Εκδώστε το χρόνο τυπωμένων υλών:

   

  • Για τη χρονική εκτύπωση συστημάτων: Χτυπήστε «Edit» → «χτυπά το χρόνο» → «εισαγμένο» → «επιλέγει το σχήμα που τυπώνεται σύμφωνα με την κατάσταση» → «ΕΝΤΆΞΕΙ», → «τυπωμένη ύλη» → «τυπωμένη ύλη».

   

  • Εάν πρέπει να ψεκάσετε το χρόνο συνήθειας χτυπήστε «Edit» → «χτυπά το κείμενο» → «εισαγμένο» → «πληκτρολόγιο/γραφή», εισάγει το χρόνο που πρέπει να τυπώσετε → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «τυπωμένη ύλη» → «εκτύπωση».

   

  Εκδώστε τη λειτουργία αρίθμησης:

   

  • Χτυπήστε «Edit» → «χτυπά την αρίθμηση» → «εισαγμένο» → «προσαρμόζει την αρίθμηση αριθμού ως αναγκαίο» → «ΕΝΤΆΞΕΙ», → «τυπωμένη ύλη» → «τυπωμένη ύλη».

   

  Εκδώστε την τυχαία λειτουργία κώδικα:

   

  • Χτυπήστε «Edit» → «χτυπά που το τυχαίο» κεφαλαίο γράμμα → «εισαγμένο» → «/την πεζή επιστολή/τον αριθμό (προσαρμόστε όπως απαιτείται, μέχρι 16 ψηφία.) «→ «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «τυπωμένη ύλη» «τυπωμένων υλών» →» (εάν πρέπει να προσαρμόσετε την τυχαία εκτύπωση κώδικα, παρακαλώ να έρθετε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών).

   

   

  Εκδώστε το δισδιάστατο κώδικα γραμμωτών κωδίκων

   

  • Εκτύπωση κώδικα φραγμών: Χτυπήστε «Edit» → «χτυπά εισαγμένο πληκτρολόγιο» → «» γραμμωτών κωδίκων» → το «→ «εισάγει που την περιεκτικότητα σε γραμμωτούς κώδικες για να είναι τυπωμένη ΕΝΤΆΞΕΙ» (χτυπήστε τον τύπο για να αλλάξετε το μέγεθος) → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «τυπωμένη ύλη» «τυπωμένων υλών» → ««→».

   

  1

   

  • QR εκτυπωτής κώδικα: Χτυπήστε «Edit» → «χτυπά το γραμμωτό κώδικα» → «εισαγμένο» → «τύπος» → «2D_QR» → «που ΕΝΤΆΞΕΙ» → «πληκτρολόγιο» → «εισάγει το περιεχόμενο κώδικα QR για να είναι τυπωμένο» → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «τύπος» (clickable τύπος για να αλλάξει το μέγεθος) → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «τυπωμένη ύλη» → «τυπωμένη ύλη».

   

  Εκδώστε την τυπωμένη ύλη εικόνων:

   

  • Σιγουρευτείτε ότι ο δίσκος του U έχει σώσει τις πληροφορίες εικόνων. Μετά από το USB ο δίσκος παρεμβάλλεται στη διεπαφή usb

  Χτυπήστε «Edit» → «χτυπά την εικόνα» → «εισαγμένο» → «ανοικτή», επιλέγει την εικόνα για να είναι τυπωμένο → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «ΕΝΤΆΞΕΙ» → «τυπωμένη ύλη» → «τυπωμένη ύλη».

   

  2 (σημείωση: το αρχείο - το όνομα σε δίσκο του U είναι κατά προτίμηση ένας αριθμός). Η τυπωμένη ύλη εικόνας μπορεί μόνο να τυπώσει το μονοχρωματικό δυαδικό αρχείο εικόνας με bmp το σχήμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σχεδίων που έρχεται με το σύστημα παραθύρων να ανοίξει την εικόνα. Το μέγεθος της εικόνας είναι όχι περισσότερο από το 2000 * 128. , και έπειτα εκτός από δεδομένου ότι bmp το μονοχρωματικό σχήμα δυαδικών αρχείων εικόνας, θέση αποθήκευσης πρέπει να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε κατάλογο στο ABC κάτω από το φάκελλο εικόνας στον κατάλογο δίσκων του U, μην τοποθετήστε σε άλλες θέσεις.

   

  3. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την αποθήκευση εικόνας, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τη σε απευθείας σύνδεση εξυπηρέτηση πελατών.

   

  Κείμενο: Σταθερό Editable αρχείο κινέζικα, αριθμοί, αγγλικά, σύμβολα, κ.λπ.

  Χρόνος: Μπορείτε να εκδώσετε τα διάφορα μεταβλητά σχήματα για το έτος, το μήνα, την ημέρα, την ώρα, το λεπτό, και το δεύτερο. Μπορεί επίσης να αλλάξει με τον καιρό καθώς αλλάζει με τον καιρό.

  Αρίθμηση: Μπορείτε να εκδώσετε τους διαφορετικούς αύξοντες αριθμούς αλλαγής 1-9 ψηφία, κανονικοί αριθμοί. Μετά από την αντιστοιχία που θέτει, μια αξία μπορεί να προστεθεί στην υπάρχουσα αξία για κάθε εκτύπωση, και το αντίστοιχο προϊόν μπορεί να μετρηθεί ή να κωδικοποιηθεί.

   

  Εικόνα: Λογότυπο Editable, ΛΟΓΟΤΥΠΟ λογότυπων ή μερικές άλλες εθνικές ειδικές πηγές κειμένων.

  Τυχαίος: Ο τυχαίος κώδικας -1-16 Editable ψηφία, δηλ., εσείς μπορεί να τυπώσει τους τυχαίους αριθμούς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αντι-πλαστογράφηση, όπως μια ημερομηνία εκτύπωσης προϊόντων και ένα σύνολο τυχαίων αριθμών, επειδή αυτή η ομάδα αντιστοιχεί σε μοναδικό όταν μπορούν να ρωτήσουν και να προσδιορίσουν τα αρχεία εργοστασίων, εσείς αληθινός ή ψεύτικος.

   

  Διάσπαση: Εκδώστε το περιεχόμενο και επιλέξτε τη διάσπαση που τοποθετείται στη θέση όπου ο κλάδος είναι τυπωμένος, ώστε να εξαχθεί η διασπασμένη επίδραση τυπωμένων υλών.

   

  Κώδικας φραγμών και κώδικας QR: Αυτή η μηχανή υποστηρίζει την εκτύπωση των κοινών κωδίκων φραγμών κώδικα QR. Το περιεχόμενο μπορεί να καθοριστεί ή μεταβλητός.

   

  Τρία: εκδώστε το κλειδί άλλες λειτουργίες

   

  • Τροποποιήστε: Επιλέξτε το περιεχόμενο που πρέπει να τροποποιηθεί, να χτυπήσετε «Edit» → «τροποποιεί» για να επαν-εκδώσει όπως απαιτείται.
  • πηγή επιλέξτε το περιεχόμενο που πρέπει να τροποποιηθεί, να χτυπήσει «Edit» → «πηγή» για να τροποποιήσει το μέγεθος πηγών όπως απαιτείται
  • διαγράψτε επιλέξτε την καρδιά που πρέπει να διαγραφεί, να χτυπήσετε «Edit» → «διαγράφει»

  QR φορητό λογότυπο Editable κωδικοποιητών Inkjet κώδικα/μικρός φορητός εκτυπωτής ISO9001 Inkjet που περνούν

   

  (εκδώστε από το πληκτρολόγιο) (εκδώστε από τη γραφή)

   

   

  Τέσσερα: θέστε τη βασική λειτουργία

   

  • Δημιουργήστε ένα νέο αρχείο: Επικαλύψτε το αρχικό περιεχόμενο και επαν-το εκδώστε.

   

   

  2

   

  2, ανοίγουν το αρχείο σιγουρευτείτε ότι ο δίσκος του u έχει αποθηκεύσει τις πληροφορίες, ανοίγει το δίσκο του U για να σώσει το αρχείο, διευκρινίζει την τυπωμένη ύλη.

  3, εκτός από το αρχείο: εκτός από το απαραίτητο περιεχόμενο, την επόμενη φορά που αρχίζετε, δεν είναι εύκολο να χάσει.

   

  4, τοποθετήσεις συστημάτων

   

  Α. σύστημα Time> που χρησιμοποιείται για να ρυθμίσει το έτος, το μήνα, την ημέρα, την ώρα, το λεπτό, και το δεύτερο του τρέχοντος συστήματος.

  Β. Backlight time> επιβεβαιώνει τη ρύθμιση του LCD backlight αυτόματος-από το χρόνο. Η επιτρεπόμενη σειρά είναι 6-600 δευτερόλεπτα. 0 μέσα δεν κλείνουν ποτέ το backlight.

   

  Γ. η οθόνη αφής correction> όταν η αφή οθόνης δεν είναι ακριβής, εσείς μπορεί να εισαγάγει τη βαθμολόγηση οθόνης μιά φορά και να εισαγάγει + πλαίσιο στην οθόνη κρότου έως ότου ολοκληρώνεται.

   

  Το Δ, τοποθετήσεις άδειας > χρήση βελτίωσης συστημάτων αναπροσαρμογών, μπορεί να αγνοηθεί! Εάν οι τοποθετήσεις συστημάτων σώζονται, οι προηγμένες τοποθετήσεις δεν ελέγχονται στο μέτωπο, δείχνοντας ότι η λειτουργία δεν επιτρέπεται, πρέπει να πληκτρολογέσετε τον προσωπικό κωδικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του συστήματος, μπορείτε επίσης να θέσετε τις άδειες για την επόμενη μπότα.

   

  Το Ε, μετατροπή ακροφυσίων > ρυθμίζει τον αριστερό ψεκασμό κασετών μελανιού/το σωστό ψεκασμό 5, προηγμένες τοποθετήσεις: οι χρήστες δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν.

  QR φορητό λογότυπο Editable κωδικοποιητών Inkjet κώδικα/μικρός φορητός εκτυπωτής ISO9001 Inkjet που περνούν

   

  Πέντε: κουμπί τυπωμένων υλών. Τοποθετήσεις εκτύπωσης

   

  1. Κατεύθυνση: Κανονική εκτύπωση, άνω πλευρά - κάτω, αριστερά και δεξιός να κτυπήσει, που περιστρέφεται 180 βαθμούς.

  2, ο αριθμός: δεν εισάγουμε εδώ, γενικά χρησιμοποιημένος για να τυπώσουμε το καλώδιο και άλλες περιπτώσεις καλωδίων, εσείς μπορούν να δουν τα προηγμένα προηγμένα άρθρα

   

  3. Συγχρονιστής: Η μηχανή μπορεί να ξέρει την ταχύτητα με την οποία ο κινητός εκτυπωτής μας κινείται στο αντικείμενο, έτσι ώστε η τυπωμένη εικόνα κειμένων δεν θα διαστρεβλωθεί λόγω της διαφοράς στην κινούμενη ταχύτητά μας.

  4, καθυστέρηση: σύμφωνα με την απόσταση που υπολογίζεται από τον κωδικοποιητή

  5, πλάτος: σύμφωνα με την πραγματική επίδραση της εκτύπωσης που ρυθμίζει

   

  • Συγκέντρωση: Το βάθος της πηγής μπορεί να ρυθμιστεί. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός, τόσο βαθύτερη η λέξη, τόσο μικρότερος ο αριθμός είναι.

  QR φορητό λογότυπο Editable κωδικοποιητών Inkjet κώδικα/μικρός φορητός εκτυπωτής ISO9001 Inkjet που περνούν

   

  Σημείωση: Μην παρεμβάλτε ή μην αφαιρέστε την κασέτα μελανιού ενώ το σύστημα τυπώνει. Εάν δεν χρησιμοποιείται για πολύ καιρό, αφαιρέστε την κασέτα μελανιού. Το ακροφύσιο τοποθετείται επάνω.

   

  Κοινό πρόβλημα που χειρίζεται: Μην ψεκάστε τα ίχνη λέξης/γραψίματος

   

  1 . Παρακαλώ ελέγξτε εάν η κασέτα μελανιού έχει το μελάνι, εάν η κασέτα μελανιού εγκαθίσταται κατάλληλα

  2. Ξαναφορτώστε το αρχείο τυπωμένων υλών

  3. Ελέγξτε εάν η ρύθμιση παραμέτρου είναι σωστή

  4. Δείτε εάν υπάρχουν οποιαδήποτε συντρίμμια στην επιφάνεια του ακροφυσίου.

  5. Εάν έχετε οποιων δήποτε, παρακαλώ το σκουπίστε ήπια με ένα έγγραφο ιστού

  6. Ελέγξτε εάν άλλες παράμετροι είναι σωστές.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Shanghai Yinma Marking Co., Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cathy

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Μικρός εκτυπωτής Inkjet χαρακτήρα

  0-5 μικρός εκτυπωτής Inkjet χαρακτήρα υψηλής ταχύτητας M/S με το μακρινό έλεγχο υπολογιστών

  εκτυπωτής Inkjet χαρακτήρα 15mm μικρός/άσπρος εκτυπωτής Inkjet χρωστικών ουσιών για το κεραμίδι χάλυβα χρώματος

  Πολυ εκτυπωτής Inkjet γλωσσικών αυγών, batch και εκτυπωτής Inkjet κωδικοποίησης ημερομηνίας

  Φορητός εκτυπωτής Inkjet

  Πολυ εκτυπωτής γλωσσικού φορητός Inkjet, εκτυπωτής TIJ Inkjet για το μέταλλο/πλαστικό

  UV ιάσιμος εκτυπωτής Inkjet υψηλής ανάλυσης/το πολυ -πολυ-nozzels /Dynamic QR και κώδικας batch

  Υψηλός εκτυπωτής Inkjet καθορισμού φορητός 360 βαθμός που τυπώνει ym-170d-54

  Εκτυπωτής Inkjet υψηλού ψηφίσματος

  Υψηλός εκτυπωτής DOD Inkjet καθορισμού για το PPE ενιαίο ακροφύσιο 1 - 12.7mm ή περισσότεροι για την επιλογή

  Εκτυπωτής Inkjet υψηλής ανάλυσης αύξοντος αριθμού/αεριωθούμενη μηχανή εκτύπωσης χεριών

  UV θεραπεία στιγμής εκτυπωτών Inkjet υψηλής ανάλυσης μελανιού/ισχυρή προσκόλληση με το ακροφύσιο 70mm

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μικρός εκτυπωτής Inkjet χαρακτήρα προμηθευτής. © 2018 - 2020 industrial-inkjetprinter.com. All Rights Reserved.